Florine Foppele

Voorzitter

De 23-jarige Florine is op dit moment bezig met het afronden van haar bachelor Geneeskunde, waarna zij zal starten met haar junior coschappen. Zij zal dit jaar de functie voorzitter bekleden. Met haar enthousiasme en organisatie skills is Florine dit jaar het aanspreekpunt van Surgeon Day en gaat zij er met haar groep voor zorgen dat het wederom een succes zal worden! Linkedin
Meike van Harten

Secretaris

Meike is 23 jaar en is momenteel bezig met haar eerste jaar coschappen in het Martini ziekenhuis. Binnen Surgeon Day vervult zij de functie als Secretaris. Zij zal ervoor zorgen dat alles goed genotuleerd wordt, en springt bij waar nodig. Daarnaast organiseert zij ook het spectatorium. Linkedin
Hadde Pleijsier

Penningmeester

Met zijn 20 jaar hoopt ook Hadde dit jaar zijn bachelor Geneeskunde af te ronden, om vervolgens rustig het goede moment te kiezen om te starten met zijn junior-coschappen. Hij zal dit jaar de functie van penningmeester invullen. Met een scherpe blik gericht op de financiën zal hij ervoor zorgen dat iedereen tijdens deze Surgeon Day méér dan waar voor zijn geld krijgt.
Linkedin
Antonia Felzen

Wetenschappelijk Programma

Antonia is 24 jaar en is net begonnen met haar eerste jaar coschappen en de aanvraag voor een MD/PhD. Zij is samen met Julie verantwoordelijk voor het wetenschappelijk programma. Met haar perfectionistische en creatieve mindset gaat zij ervoor zorgen dat inspirerende sprekers en praktisch georiënteerde workshops op de Surgeon Day komen.
Linkedin
Julie Guicherit

Wetenschappelijk Programma

De 21-jarige Julie is momenteel haar bachelor Geneeskunde aan het afronden. Zij hoopt zo snel mogelijk aan haar junior coschappen te kunnen beginnen. Met haar communicatie skills en enthousiasme zal zij zorgen voor boeiende sprekers en super leuke praktische workshops! Daarnaast is Julie ook voorzitter van het studenten Leverteam.
Max Mevissen

Acquisitie

Max (22 jaar) inspireert met zijn optimistische instelling de sponsoren van Surgeon Day. Na het afronden van zijn bachelorproject in Kenia behaalde Max zijn Bachelor in juni 2019. Voorafgaand aan zijn co-schappen was hij gedurende een half jaar achtereenvolgens divemaster, skileraar en cellist in het Nederlands Studenten Orkest. Per maart 2020 is hij met zijn co-schappen begonnen.
Linkedin
Marel van Donkelaar

Acquisitie

De 21e jarige Marel hoopt deze zomer haar bachelor Geneeskunde te hebben afgerond en gaat daarna een minor volgen. Zij zal dit jaar samen met Max de acquisitie doen. Zij gaan proberen met zo veel mogelijk enthousiasme en doorzettingsvermogen de meeste sponsoren binnen te krijgen om er een fantastische dag van te maken!
Linkedin
Bas Ruys

Promotie

Bas is 21 jaar en is bezig met het afronden van zijn tweede jaar Geneeskunde. Met zijn creativiteit en soepele praatjes gaat hij zo veel mogelijk studenten enthousiasmeren voor de komende editie van Surgeon Day! Verder houdt Bas zich samen met Roxy bezig met het beheren van onze social media. Daarnaast zal Bas komend jaar gaan trainen voor een lange fietstocht met ‘Heart to Handle’ om geld in te zamelen voor onderzoek naar hart– en vaatziekten.
Roxy Leidelmeijer

Promotie/Lustrum

Roxy is 22 jaar en doet momenteel haar stage wetenschap in het UMCG waarna zij in september zal starten met haar senior-coschappen. Met de nieuwe functie in het ONKOS-bestuur genaamd ‘Promotie/Lustrum’ zal zij samen met Bas de promotie regelen en bovendien zorgen dat de vijfde editie van Surgeon Day extra feestelijk zal zijn!
Linkedin

Pieter van Lith

Oud-ONKOS

Bob Kooijman

Oud-ONKOS

Marnix Jansen

Oud-ONKOS

Anna Kobesen

Oud-ONKOS