Bereikbaarheid:
Het UMCG is eenvoudig met het openbaar vervoer te bereiken. Vanaf het hoofdstation van Groningen kun je met de onderstaande buslijnen in circa 10-15 minuten naar het UMCG reizen.

Ingang Oostersingel (zij-ingang) UMCG:
Neem buslijn 5 richting P+R Meerstad en stap uit bij de halte Oostersingel. Vanaf hier kom je het UMCG via de zij-ingang binnen en zie je gelijk bij binnenkomst de inschrijfbalie van Surgeon Day.

Hoofdingang UMCG:
Neem een van de volgende buslijnen en stap uit bij de halte UMCG hoofdingang:
Buslijn 5 richting P+R Meerstad
Buslijn 6 richting Delfzijl via UMCG - Ten Boer
Of neem een van de overige regionale buslijnen die via het UMCG rijden.

Loop vervolgens gelijk bij binnenkomst naar links en loop door totdat je aan je rechterkant een fontein ziet (circa 5 minuten lopen). De inschrijfbalie van Surgeon Day bevindt zich ook hier.

Inschrijven:
Mocht je een deel van het programma niet kunnen volgen vanwege andere verplichtingen dan is dit geen probleem. Meld dit wel aan ons van tevoren en zo snel mogelijk, zodat wij voor deze vrijgekomen plaatsen andere deelnemers kunnen indelen.

Wanneer je later op de dag aansluit meld je dan eerst bij de inschrijfbalie. Hier krijg je je badge, workshopindeling en goodiebag uitgereikt. Mocht de inschrijfbalie niet bemand zijn dan kun je ons telefonisch bereiken via: 06 - 46 00 83 36. Er komt dan iemand naar je toe.

Dagprogramma Surgeon Day 2022:
Download Dagprogramma Surgeon Day 2022
Een exemplaar van het dagprogramma zit ook in de goodiebag en deze ontvang je bij de inschrijfbalie.

Wijzigingen workshops:
Nog niet bekend.

Afmelden:
Kun je onverhoopt niet meer aanwezig zijn op vrijdag 20 oktober? Dan horen wij dit graag. Helaas is het niet mogelijk om het inschrijfgeld terug te krijgen, maar het ticket is wel overdraagbaar. Wanneer je je ticket overdraagt aan iemand anders dan ontvangen wij hiervan ook graag bericht met de gegevens van deze persoon. Je kunt je ticket onder meer via onze Facebookpagina aanbieden.


-->