Sanne van Velsen

Voorzitter

Sanne loopt sinds oktober 2023 coschappen in het Martini Ziekenhuis. Sanne staat aan het roer als voorzitter en leidt alle voorbereidingen in goede banen. Ze houdt alles scherp in de gaten om te zorgen dat het symposium een succes wordt. Ze kijkt er enorm naar uit! Linkedin
Laura Teixeira Rodeia

Secretaris

Laura heeft in 2023/2024 de Bachelor afgerond. Laura zorgt er voor dat alles binnen het bestuur vlekkeloos verloopt. Van het notuleren van belangrijke beslissingen tot het beheren van de correspondentie, zij houdt alles nauwlettend in de gaten. Linkedin
Max van Helsdingen

Penningmeester

Max heeft momenteel een tussenjaar en is al backpackend Zuid-Amerika aan het ontdekken, maar met zijn terugkomst in augustus is hij er op tijd weer voor de laatste voorbereidingen voor Surgeon Day. Als onze penningmeester houdt Max onze financiën op koers en zorgt hij dat het budgettaire gedeelte van het symposium helemaal klopt.
Linkedin
Feyo Putker

Wetenschappelijk Programma

Feyo is in oktober 2023 met zijn coschappen begonnen. Samen met Stephanie zal hij de sprekers voor de masterclasses bedenken en de workshops organiseren. Met een flinke dosis enthousiasme zijn ze druk in de weer om een fantastische dag voor jullie samen te stellen!
Linkedin
Stephanie Braunius

Wetenschappelijk Programma

Stephanie heeft momenteel een tussenjaar en zal in september 2024 aan de Master beginnen. Samen met Feyo zal zij de sprekers voor de masterclasses bedenken en de workshops organiseren. Met een flinke dosis enthousiasme zijn ze druk in de weer om een fantastische dag voor jullie samen te stellen!
Linkedin
Julius Veuger

Acquisitie

Julius is sinds oktober 2023 druk in de weer met zijn coschappen. Samen met Max zal hij ervoor zorgen dat er voldoende sponsoren zijn voor Surgeon Day!
Linkedin
Max Zandbergen

Acquisitie

Max is in juni 2024 na een tussenjaar begonnen aan zijn coschappen. Samen met Julius zal hij ervoor zorgen dat er voldoende sponsoren zijn voor Surgeon Day!
Linkedin
Belinda Dunning

Public Relations

Belinda is in maart 2024 aan haar coschappen begonnen. Belinda zal jullie via social media op de hoogte houden zodat jullie helemaal up-to-date zijn van alle ontwikkelingen rondom Surgeon Day!
Linkedin