Hieronder vind je een overzicht van de veelgestelde vragen. Mocht je vraag er niet tussen staan neem dan contact met ons op.


Bij het ticket zijn vier masterclasses, twee workshops, een lunch en een borrel inbegrepen.

Vergeet het e-ticket niet.

Dit is mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op en beschrijf met wie je welke workshop(s) wilt ruilen. Let op: ruilverzoeken kunnen tot uiterlijk 15 oktober worden doorgegeven.

Dit is helaas niet mogelijk. Wel kun je je kaartje verkopen aan een andere student. Je kunt je kaartje onder andere aanbieden op onze Facebookpagina. Geef deze wijziging aan ons door contact met ons op te nemen.

Dit is geen probleem. Geef de gegevens van de koper aan ons door via contact. Neem contact met ons op om de gegevens van de koper aan ons door te geven

Ja, graag ontvangen wij een afmelding via het contactformulier, zodat wij de vrijgekomen plaatsen bij workshops kunnen toewijzen aan andere deelnemers.

Parkeren is mogelijk in parkeergarage UMCG Noord. Je kunt je auto daarnaast gratis parkeren op een van de P+R-terreinen aan de rand van de stad. Van daaruit kun je met de P+R-bus verder reizen naar het UMCG. Stap uit bij de halte hoofdingang UMCG.

Het UMCG is goed bereikbaar vanuit het hoofdstation van Groningen. Stap uit bij de haltes Oostersingel of Hoofdingang UMCG.