Pieter Dahmen

Voorzitter

Pieter is net begonnen met de coschappen en volgt momenteel het onderwijs. Vanaf begin december loopt hij mee in het Martini Ziekenhuis op de afdeling longgeneeskunde. Pieter is de voorzitter en zorgt ervoor dat de voorbereidingen in goede banen worden geleid. Hij houdt alles goed in de gaten, zodat er een mooi symposium neergezet wordt. Hij heeft er onwijs veel zin in! Linkedin
Lisa Nieuwenhuijs

Secretaris

Lisa is ook net begonnen met de coschappen en gaat begin december de kliniek in. Als secretaris zal zij in contact staan met jullie en zorgen dat iedereen van alles op de hoogte is! Linkedin
Benjamin Schot

Penningmeester

Benjamin is net klaar met zijn bachelor. Momenteel heeft hij een tussenjaar waarin hij van plan is om te gaan reizen. In september zal hij beginnen met de coschappen. Benjamin zal als penningmeester over de geldzaken gaan met betrekking tot Surgeon Day.
Linkedin
Esther Dekker

Wetenschappelijk Programma

Esther heeft afgelopen jaar haar bachelor afgerond en zal vanaf april beginnen met de coschappen! Samen met Josefien zal zij de sprekers voor de masterclasses bedenken. Daarnaast zijn zij verantwoordelijk voor het organiseren van de workshops. Met hun enthousiasme hebben wij er alle vertrouwen erin dat ze hele leuke masterclasses en workshops voor jullie zullen regelen!
Linkedin
Josefien de Vos

Wetenschappelijk Programma

Josefien heeft afgelopen jaar haar bachelor afgerond. Zij volgt momenteel de minor ‘Neuroscience’. Samen met Esther zal zij de sprekers voor de masterclasses bedenken. Daarnaast zijn zij verantwoordelijk voor het organiseren van de workshops. Met hun enthousiasme hebben wij er alle vertrouwen erin dat ze hele leuke masterclasses en workshops voor jullie zullen regelen!
Linkedin
Hylke Prins

Acquisitie

Hylke komt net terug uit Tanzania. Samen met Stijn zal hij de functie acquisitie op zich nemen. Ze zullen ervoor zorgen dat er voldoende sponsoren zijn voor Surgeon Day!
Linkedin
Stijn Meijssen

Acquisitie

Stijn is net begonnen met de coschappen. Samen met Hylke zal hij de functie acquisitie op zich nemen. Ze zullen ervoor zorgen dat er voldoende sponsoren zijn voor Surgeon Day!
Linkedin
Benthe van Velthoven

Public Relations

Benthe heeft net haar bachelor afgerond. Zij volgt op het moment een minor en gaat in februari naar Ghana. Benthe zal jullie op de hoogte houden van alle vorderingen zodat jullie helemaal up to date zijn!
Linkedin