Floor Dekkers

Voorzitter

Floor heeft afgelopen jaar haar bachelor behaald en heeft na een jaartje pauze ontzettend veel zin in haar coschappen. Daarmee begint ze eind oktober, waardoor ze nu alle tijd heeft om Surgeonday op te starten. Als voorzitter houdt zij zich vooral bezig met het in goede banen leiden van alle functies, maar ook houdt zij alle externen op de hoogte van de vorderingen. Ze heeft ontzettend veel zin in de komende tijd en hoopt jullie allemaal op de dag zelf te zien!! Linkedin
Ceciel Houtsma

Secretaris

Ceciel heeft net haar bachelor geneeskunde afgerond en zal na de zomer starten met haar stage wetenschap in het UMCG. Zij zal de functie van secretaris vervullen en zorgen dat iedereen overal van op de hoogte is. Ook zal zij het spectatorium organiseren. Linkedin
Quinten van der Leest

Penningmeester

Dit is Quinten. Hij begint eind september met zijn coschappen in Zwolle. Quinten is de penningmeester en zal dus zorgen dat Surgeon Day op financieel gebied in goede banen wordt geleid.
Linkedin
Marcus Meijer

Wetenschappelijk Programma

Dit is Marcus! Hij is net klaar met de bachelor geneeskunde en gaat vanaf oktober coschappen lopen in Groningen. Hij gaat zich richten op de functie wetenschappelijk programma en is samen met Celina en Jelle verantwoordelijk voor het regelen van de workshops voor de Surgeon Day!
Linkedin
Jelle Rozendaal

Wetenschappelijk Programma

Sinds Juni is Jelle klaar met de bachelor en in september zal hij beginnen met zijn stage wetenschap in het UMCG. Voor SurgeonDay vervult hij de functie van wetenschappelijk programma en zal samen met Marcus en Celina de presentaties organiseren.
Linkedin
Celina Brunsch

Wetenschappelijk Programma

Celina is 23 jaar en is net begonnen met haar junior coschappen. Met haar perfectionisme en nieuwsgierigheid zal zij op zoek gaan naar de meest boeiende sprekers.
Linkedin
David van Oldenborgh

Acquisitie

David heeft in april zijn bachelor gehaald en heeft besloten om na een korte periode al in juli aan zijn coschappen te beginnen. Samen met Sasha zal hij dit jaar de acquisitie verzorgen en samen zullen ze iedereen zoveel mogelijk waar voor hun geld geven!
Linkedin
Sasha Goté

Acquisitie

Sasha is 21 jaar oud en is momenteel bezig met de afronding van haar bachelor Geneeskunde. Daarnaast studeert ze ook Geschiedenis en bekleed ze dit jaar, samen met David, de functie acquisitie binnen Surgeon Day! Ze heeft er heel veel zin in en hoopt dat alles fysiek door kan gaan dit jaar!
Linkedin
Charlotte Dattatreya

Promotie

Charlotte gaat binnenkort beginnen met haar coschappen en heeft er ontzettend veel zin in. Met haar onuitputtelijke enthousiasme gaat ze ervoor zorgen dat het een onvergetelijke symposium wordt.
Linkedin
Ufuk Baldan

Promotie/Lustrum

Hi! Dit is Ufuk. Hij loopt zijn coschappen in het UMCG en gaat in november beginnen in het Isala ziekenhuis te Zwolle. Hij gaat samen met Charlotte ervoor zorgen dat iedereen weet wanneer Surgeon Day is en houdt alle social media kanalen up-to date.
Linkedin

Pieter van Lith

Oud-ONKOS

Bob Kooijman

Oud-ONKOS

Marnix Jansen

Oud-ONKOS

Anna Kobesen

Oud-ONKOS